top of page
Kärlek: En gemensam skapelse

Kärlek är inte något som drabbar oss; det är något vi odlar och vårdar. Det är en djup samhörighet där vi fullt ut kan låta oss bli sedda. Det här kan bara ske mellan individer som bär på det här inom sig. Vi kan bara dela kärlek till andra i den mån vi har kärlek för oss själva.Det är därför vi börjar där den skapas - i dig.

 

Följ med på en kärleksresa som kan förändra ditt liv. 

Kärleksresan – Din resa mot mer kärlek i livet

Kärleksresan är ​transformerande utbildning som ger dig den kunskap och insikt som vi alla borde ha fått tidigt i livet. 

För att bygga en givande kärleksrelation krävs en djupdykning i ditt eget jag. Genom att förstå dina egna relationsmönster, behov och gränser kan du fullt ut engagera dig i en hälsosam och balanserad relation.

Vi har skapat Kärleksresan som en fundamentell resurs – det är utbildningen vi alla skulle ha haft från början. ❤️ Här får konkret och pedagogiskt lära dig hur du kan börja forma det kärleksliv du längtar efter, och uppnå tydliga och bestående resultat.

1.jpg
par1.jpg
2.jpg
dad.jpg
En investering i dina relationer – en investering i ditt liv

Inget påverkar ditt välmående så mycket som dina relationer. 

En framgångsrik relation är inte bara en källa till glädje; den ger även styrka, inspiration och möjligheter till positiv utveckling.

 

Genom att aktivt arbeta på din personliga utveckling och dina relationer investerar du i din livskvalitet. Du kommer snart att upptäcka att när dina relationer blomstrar, gör även andra områden i ditt liv det—din karriär, ditt emotionella välbefinnande och din upplevelse av livets mening och värde.

Låt oss därför tillsammans påbörja denna resa. Med rätt kunskap och verktyg kan vi tillsammans höja kvaliteten på dina relationer, och därigenom, kvaliteten på ditt liv.

Bli en hejare på kärlek...

Efter att ha genomgått detta program kommer du att förstå och tillämpa de byggstenar som är nödvändiga för att en kärleksrelation ska utvecklas och blomstra. Du kommer att ha förmågan att skapa närhet och intimitet, och att kommunicera på ett sätt som främjar kärlek och förståelse i en relation. Detta är grundutbildningen i kärlek och relationer som du behövt hela ditt liv! 

Kursinnehåll:

 

  • Medvetenhet och klarsynthet, i de mönster du tar med dig in i dina kärleksrelationer.

  • Lär dig förstå dig själv, dina reaktioner, tankar, behov, känslor och beteenden.

  • Bli en hejar på kommunikation, förmågan att bli förstådd och att förstå.

  • Träna på modet att vara sårbar och få förmågan att fördjupa dina relationer.

  • Lär dig hur du eliminerar och löser drama och konflikter.

  • Våga sätta gränser, som ett sätt att ta hand om oss själva och kärleken.

  • Lär dig om kärlek och sann intimitet.

Image by Isaac Quesada
"Den här kunskap önskar jag att jag fått redan som barn. Efter tre veckor ser jag redan en positiv förändring i min kärleksrelation."

Anders

Så här går
det till ...

För dig som vill mer
Detta online-träningsprogram är designat för dig som är redo att lösa dina relationsproblem och villiga att göra arbetet. Programmet är uppdelat i tydliga steg och du avancera i din egen takt. Månadsavgiften är 599 kr och vi har inga bindningstider.

 

Plattform och Support

Kärleksresan tillhandahåller lektioner, kunskap, och övningar som gör att du direkt kan börja skapa en förändring i ditt eget liv. Vi använder en plattform där allt material finns tillgängligt dygnet runt, och vi erbjuder löpande support för att säkerställa din framgång.
 

Skapad av Experter

Utbildningen är skapad av Beatrice, vår utbildningsansvariga, som är en utbildad Pedagog & Relationscoach.
 

Din och din partners resa

Om du är i en relation och vill utforska denna resa tillsammans med din partner, inleder ni båda individuellt med Kärleksresan. Därefter får ni guidning av någon av våra relationscoacher i vilket som är ert nästa steg. Här finns både vår parutbildning Tillsammans och par-coaching att välja mellan. 

Training for Love 
Alla mina utbildningar hålls på plattformen Training for Love. 

Frågor?

Kontakta oss på info@trainingforlove.com om du har några frågor eller behöver mer information.

Här kan du läsa Training for Loves bokningsvillkor

Börja förändringen redan idag...

Som medlem hos Training for Love får du tillgång till Kärleksresan som ger dig den kunskap och de övningar du behöver för att bygga grunden till det kärleksliv du längtar efter. Som medlem får du också möjlighet till skriftlig support våra relationscoacher. Som medlem får du exklusiva erbjudanden på våra live-event och du får också möjlighet att inspireras och lära av andra medlemmar

​​​

Börja din resa redan i dag!

Medlemskap

Training for Love

Medlemskap i Training for Love

Utbildning för att förbättra ditt kärleksliv

Support av våra relationscoacher

Exklusiva erbjudanden

Inspiration av andra medlemmar

Ingen bindningstid

Kostnad per månad

599 kr

Du skickas vidare till Training for Loves plattform

bottom of page