top of page

Stärk dina relationer & lev ett lyckligare liv

Workshops, retreat, föreläsningar,

seminarium och utbildningar

6.jpg
Med vit bakgrund.png

Kvaliteten på dina relationer avgör kvaliteten på ditt liv

Forskning har gjort det alltmer klart att inget påverkar vår långsiktiga hälsa och lycka så mycket som kvaliteten på de relationer vi har. Från familj och vänner, till partners och kollegor. Våra relationer har en djupgående effekt på vår psykologiska, fysiska och andliga välbefinnande.

5.jpg

Skriv om manuset
för ditt liv 

I en värld överväldigad av ytliga interaktioner, quickfix och ökade krav mår vi allt sämre som människor. Vi längtar efter lycka men matar oss själva med snabba kickar - och fastnar i en cykel som tar oss längre ifrån det vi behöver: autenticitet - djupa relationer och ett liv som vi på riktigt älskar att leva.
 

I år har jag skalat bort det som stått i vägen för det liv jag vill leva - jag har bränt offerkoftan och lärt mig att leda mig själv till kärlek, frihet och lycka. Arbetet började i min kärleksrelation och fortsatte sedan med relationen till mig själv. För det var där jag såg att arbetet behövdes göras. Att bryta mina egna mönster. Det finns ingen annan väg. och inga genvägar. Vi måste göra arbetat med oss själva, att ta ansvar över våra liv.

När du blomstrar - blomstrar dina relationer och ditt liv. Du kommer inte bara må bättre - känna mer lycka och tillfredställelse - du kommer också kunna nå dina drömmar. Vi behöver lära oss detta - inte bara för att må bättre - utan också för att världen behöver just mer av det!

 

Forskning har allt mer visat att ingenting påverkar vår långsiktiga hälsa och lycka så mycket som kvaliteten på våra relationer. Ändå ger vi så lite fokus på just att utvecklas på detta område - ofta tycker vi att det är någon annan som borde göra jobbet och ändra på sig, så att vi kan må bra. En inställning som vi omedvetet kan ha ärvt från tidigare generationer och som vi blint fortsätter med i våra egna liv.
 

Generationerna före oss hade inte den kunskap och de resurser vi har idag. Men vi har! Vi har tillgång till enastående information, verktyg och stödsystem för att hjälpa oss bryta oss loss från de mönster som inte längre tjänar oss och vår omgivning. Vi har möjlighet att skriva om vårt manus, att omdefiniera vad det innebär att älska och bli älskad, att läka gamla sår och att skapa hälsosammare, mer meningsfulla relationer - och med det ett lyckligare, mer meningsfullt liv och en bättre värld. 
 

Det här är inte som bra magiskt dyker inte upp i våra liv - det är något vi skapar och det kräver djupt självledarskap, mod och disiplin.
 

När du är redo att göra det som krävs - finns jag här för att guida dig.

1.png

LEARN THE GAME - CHANGE THE FUTURE

2.png

FÖRELÄSNINGAR
 

Inspiration och konkreta verktyg för självledarskap

3.png

HANDS-ON COACHING
 

Gör det jobb som krävs med personligt mentorskap

2.png

ONLINE KURS
 

Varje resa börjar med ett första steg

CHRIS FROM THE NETHERLANDS

"Tack, detta har hjälpt mig att komma bort från dömande, avundsjuka, kontroll och irritation. Allt det som stod i vägen för den kärlek och frihet vi längtat efter så länge."

fåglar.png
Låt oss påbörja en resa tillsammans

Förbered dig på att ta emot en dos av kärlek och inspiration direkt till din inkorg. Som medlem i min e-postlista får du exklusiv tillgång till mina tips och råd.

bottom of page