top of page

Boka Bea som er nästa talare

Letar du efter en talare till ditt kommande evenemang? En professionell presentatör som naturligt kan väcka engagemang, inspirera din publik och lämna dem med insikter och motivation? Då är Bea ditt ideala val. Med humor, värme, och erfarenheter från sitt eget liv, samt innehåll som är både underhållande och transformerande, kommer Bea att vara ett berikande inslag på ditt event.

scala bilder  till hemsidan.jpg
7.jpg
Framgång börjar med vi:

Modern forskning pekar konsekvent på en viktig sanning: kvaliteten på våra relationer är en avgörande faktor för vår långsiktiga hälsa och lycka. Oavsett om det gäller familj, vänner, partners eller kollegor, påverkar dessa relationer vår psykiska och fysiska välbefinnande avsevärt.
 

Att lära sig självledarskap är en nyckel till välfungerande relationer. Detta kan tillämpas på både privata och professionella relationer och i denna föreläsning får ni praktiska verktyg och insikter som kan hjälpa er att förbättra era relationsdynamiker, vilket leder till förbättrat välbefinnande och framgång i alla livets aspekter.

8.jpg
En ny frihet:
Vägen ut ur medberoende

I denna föreläsning utforskar vi den mångfacetterade naturen hos medberoende, ett komplext och ofta subtilt problem som manifesterar sig i olika relationer och djupt påverkar vårt välbefinnande. Med utgångspunkt i min personliga erfarenhet av att ha varit i och bryta mig fri från en sekt, kombinerat med års tillfrisknande, erbjuder jag en unik lins i denna föreläsning. 
 

Vi kommer inte bara att belysa de vanliga mönstren och beteendena som är förknippade med medberoende, utan också titta på vikten av självmedvetenhet, och den transformerande processen att komma ut från ett medberoende.

Scala_2.jpg
Roller eller relationer:
Navigera dramatriangeln för starkare relationer

I denna roliga och insiktsfulla föreläsning tittar vi på Dramatriangeln och dess djupgående påverkan på våra relationer, både personliga och professionella. Dramatriangeln är en enkel och kraftfull psykologisk modell som omfattar rollerna Offret, Räddaren och Förövaren och erbjuder en unik lins genom vilken vi kan betrakta dynamiken i våra relationer.

Vi kommer att utforska hur dessa roller manifesterar sig i våra interaktioner, deras effekter på kommunikation och samhörighet, samt de sätt på vilka vi omedvetet kan glida in i dessa mönster. Fylld med humor och ögonöppnande uppenbarelser, kommer föreläsningen att ge deltagarna praktiska verktyg för att känna igen och stiga ut ur Dramatriangeln, vilket främjar hälsosammare och mer stärkande relationer.

Välj bland dessa ämnen eller låt oss veta dina önskemål. Oavsett om det handlar om att ni vill fördjupa er i självledarskap, relationsdynamik, medberoende eller förbättra era kommunikationsfärdigheter, är Beas föreläsningar och workshops skräddarsydda för att möta dina specifika behov och intressen. Låt oss ha ett samtal om vad som känns relevant för dig, så skräddarsyr vi en upplevelse till er.

bottom of page