top of page
Beatrice-Karinsdotter-2.jpeg

Hej, det är jag som är Beatrice

Under de senaste åtta åren åren har jag arbetat intensivt med att utveckla mig själv och förbättra mina relationer. Från att ha varit fast i medberoende och andra dysfunktionella relationsmönster har jag transformerat mitt sätt att relatera till mig själv och andra. 
 

Jag tror starkt på att alla sorters relationer kan hjälpa oss att växa och bli mer medvetna om oss själva. Genom att vara lära oss hur man gör och vara sanna med dem vi är i våra relationer kan vi lära känna oss själva bättre och samtidigt skapa skapa djupare och hälsosamma band till andra.

Min egen erfarenhet medberoende, otrygganknytning och av att ha varit del av en dysfunktionell organisation har gett mig insikter och kunskap som endast kan fås genom egen erfarenhet. Genom att kombinera dessa personliga erfarenheter med årtionden av erfarenhet av att ha arbetat med coaching, kommunikation, pedagogik och relationsdynamik ägnar jag mig nu åt att stärka individer, par och team—så att dessa relationer kan få bli en källa till näring för alla inblandade.

Så låt oss påbörja den resan tillsammans. Med rätt kunskap och verktyg kan vi förbättra kvaliteten på dina relationer och därmed också kvaliteten på ditt liv.

Beatrice-Karinsdotter-2.jpeg

LISA FRÅN FRANKRIKE

"Bea är coachen jag alltid har behövd. Hela mitt liv har jag letat efter kärlek på fel ställen. Nu vet jag var den finns."

bottom of page