top of page

The Shift

A Program with Hands-On Guidance

king - chess.jpg

The Shift är ett omfattande 9-månaders program skapat för djupgående personlig utforskning, utformat för att stärka dig i ditt självledarskap och förbättra ditt förmåga att skapa kärleksfulla relationer. Denna resa, med ett mentorskap från Beatrice Karinsdotter, är strukturerad för att höja din medvetenhet och stärka din förståelse för dig själv och dina relationer, och för att ge dig konkreta verktyg för att skapa verklig förändring i ditt liv.
 

Coaching och mentorskap: Beatrice Karinsdotter

Språkalternativ: Tillgängligt på både svenska och engelska.
 

Detaljer:

  • Kostnad: Programavgiften är 36,000 SEK.

  • Plats: Sessionerna sker via Zoom eller personligen i Stockholm.

  • Varaktighet: 9 månader.

  • Format: Programmet innefattar individuella sessioner och praktiska hemuppgifter.

Under nio månader får du privat guidning, viktig kunskap, verktyg och övningar för att skapa en bestående förändring. Varje coaching tillfälle varar i 90 minuter, och du kommer att ha totalt nio sessioner under under denna period. Utöver dessa sessioner har du nio stycken tjugo minuters telefonsamtal som kan användas vid behov. Dessutom kommer du att ha tillgång till Beatrice via e-post, vilket gör att du löpande kan diskutera tankar, utmaningar och erfarenheter när du går igenom din resa.

 

Ansökningsprocess:

Du är välkommen att ansöka om en plats i The Shift. Vi erbjuder rullande antagningar, vilket möjliggör ett flexibelt startdatum som anpassas efter ditt schema. På grund av det begränsade antalet deltagare som tas in varje år, är det bra att ansöka om en plats i tid. När vi mottagit din ansökan kommer Beatrice att granska den och boka ett samtal med dig för att säkerställa att du är redo att åta dig denna transformerande resa.
 

Betalning

Avgiften kan delas upp i fyra avbetalningar, där den första avbetalningen sker innan programmet börjar. Moms tillkommer för företagskunder.
 

Observera: Att delta i The Shift kräver engagemang, tid, planering, disciplin och motivation.

Om du har några frågor om programmet eller vill lära dig mer, tveka inte att kontakta oss.

Ansök nu för att säkra din plats i detta transformerande program.

bottom of page